Anmeldelser

“Jeg gik på Æblegård Friskole fra 2 til 4 og det var de bedste år i mit liv. Jeg havde en svær periode i de år og lærerne hjalp mig meget. Så jeg vil anbefale Æblegård friskole, det er i hvertifald den bedste skole jeg har gået på, og jeg har skiftet skole 5 gange”.

Læs flere anmeldelser fra elever HER

Læs anmeldelser fra forældre HER

Læs rapport fra tilsynsførende 2013 HER, 2014 HER

Læs trivselsrapport for 0.-3. klasse HER

Læs trivselsrapport for 4.-9. klasse HER

Læs desuden mere på skoletal.dk her kan man se karakterer og trivselsundersøgelser med flere detaljer samt sammenligne med andre skoler.

Når du læser videre på Skoletal.dk, skal du være opmærksom på følgende:

Visse år vil det opnåede karaktergennemsnit ved 9. klasses afgangseksamen på Æblegård Friskole ligge lavere end landsgennemsnittet. Det skyldes, at vi på Æblegård Friskole har en tilgang, der gør, at elever, som ikke havde klaret sig igennem forløbet på en stor folkeskole, består deres 9. klasses eksamen hos os. Elevernes enkelte karakterer vil imidlertid afspejle deres forskellige udfordringer og når skolen samtidig har små klasser, vil det samlede gennemsnit blive påvirket – også selv om der måske kun er tale om en enkelt elev eller to. Desværre står dette gennemsnit alene på Skoletal.dk og fortæller ikke noget om, hvor stor en sejr, det var, for den udfordrede elev.

FacebookTwitterGoogleVkontakteTumblrLinkedInRedditPinterestPocketDiggDeliciousOdnoklassniki